Кои сме ние?

Основател

Надя Манова-основател на Careers for Students

Надя Манова

Здравейте! Казвам се Надя и съм създател на Careers for Students. Като студент по “Медии и журналистика” ми дойде първоинстиктивно създаването на нашия сайт, заради любовта ми към писането и комуникацията с хората.

През 2021 г. получих приз за “Талант на годината” в категория “Журналистика” и заради високите ми академични успехи съм стипендиант на моята катедра в университета.

Работя като Маркетинг специалист към английска компания, Контент Мениджър към катедра “Медии и обществени комуникации” на УНСС и работя по европейският проект ENGAGE.EU, който е съвместно с моя университет.

Друго мое постижение в професионалната ми кариера е участието ми в Десетата юбилейна международна научна конференция за студенти и докторанти към УНСС с доклад на тема “Уеб дизайн и графичната реклама в дигиталната култура”.

Още от 16-годишна възраст се занимавам с участия в доброволчески инициативи, обучения и обмени по програма Еразъм и съм била част от организацията на множество събития. Зад гърба си имам стаж в Българската национална телевизия и Bloomberg TV Bulgaria, които ми подадоха ръка в първите ми журналистически стъпки.

Съосновател

Габриела Дочева-съосновател на Careers for Students

Габриела Дочева

Ето ме и мен – Габриела. Студент по „Медии и журналистика“ в Университета за национално и световно стопанство, писател и от скоро мама ураган.

Занимавам се със създаване на творчески текстове и съдържание от 8 години. Обожавам да играя с думите, провокирайки у хората различни емоции, картини и препратка към спомени.

През 2020 г., май месец направих първия си дебют с книгата – „Очила за реалност“. Бързо набра популярност и интереса на младите. Член съм на Конфедерацията на българските писатели (КБП), писателски клуб „Арфа“ и Асоциацията на младите български писатели. Работя по лични творби и в официалния сайт на КБП, които могат да се намерят и в няколко алманаха – “Под лъчите на слънцето 6” и “Нова българска литература, романтика 2020”.

Многократно взети първи места в писателски конкурси в раздел поезия и проза. През 2020 г., август месец създадох книжен павильон „С любов към думите“, чрез който да подкрепим местни творци.

Началото на 2021 г. взех участие в Десетата юбилейна международна научна конференция за студенти и докторанти с доклад на тема „Дигиталната преса – заплаха или перспектива за печатните медии”.

Стани част от нашият екип

Прати ни три готини възможности, които би искал да включим сайта с придружаваща автобиография.

Пиши ни на имейл contact@careersforstudents.com