MentorMate DevCamp-програма

Участвай в 5-тото издание на MentorMate DevCamp за младежи в софтуерният сектор

MentorMate DevCamp е 4-месечна програма за обучение, предназначена за уроци на уеб и мобилни технологии за млади таланти, така че те да могат да стартират кариерата си като Full-Stack разработчици, мобилни разработчици или QAs за автоматизация.

По време на програмата ще получите както теоретични знания, така и практически задачи.

Ще бъдете наставлявани от висококвалифицирани софтуерни експерти на MentorMate и ще започнете да работите с някои от най-интелигентните и мотивирани колеги, тъй като само 3% от най-добрите таланти за разработка на софтуер в България влизат в програмата.

Програмата е разделена на следните части:

  1. Въведение – През първия месец от програмата DevCamp ще научите основите на разработката на софтуер и ще преминете през обширни обучения за меки умения.
  2. Реални проекти – Ще се срещнете с вашият екип и ментора, който ще ви напътства през цялата програма. Ще работите по проекти от световна класа за някои от най-големите световни компании в сектори като здравеопазване, финанси, застраховане и др.
  3. Станете софтуерен експерт – Докато стигнете до тази част от програмата, ще имате значителен опит в разработката на софтуер или софтуерното тестване и ще имате възможността да разширите своя опит допълнително.
  4. Кариерен път – DevCamp проправя пътя за вашето кариерно израстване в MentorMate. Завършването на програмата ще ви даде цялостен поглед върху тяхната разработка на софтуер или процесите на софтуерно тестване, ще подобри техническите ви умения и ще ви запознае с авангардни технологии.

Процес на кандидатстване:

Тяхната цел е да намерят най-добрите сред най-добрите млади таланти в страната. След като кандидатствате през техния сайт, ще получите линк на вашият имейл.

Можете да използвате един от следните езици за програмиране за техническата оценка: C, C++, C#, Go, Java, PHP, Python, Python3, Ruby, JavaScript, TypeScript, Dart, Kotlin, Swift.

Ще имате 5 дни, за да завършите оценката след кандидатстване. След като преминете, ще бъдете поканени на кратко онлайн интервю на английски език.

Най-добрите от вас ще бъдат поканени да стартират програмата на 01.02.2022 г.

Краен срок: 21 януари 2022 г.

Източник: MentorMate DevCamp

За повече информация: прочети тук.

Similar Posts